TRONDHEIM KAMMERMUSIKKFESTIVAL
22.-29. SEPTEMBER 2024

English

Frivillig

BLI FRIVILLIG FESTIVAL-KAMMERAT:
FÅ GRATIS KONSERTER OG OPPLEV FESTIVALEN FRA INNSIDEN!

Påmelding

Vi ønsker deg hjertelig velkommen som frivillig i 2024!

Klikk her for å melde deg på som frivillig.

Generell informasjon


Informasjonsmøte: 

Her presenteres prosjektledere og årets program. Tid og sted annonseres tidlig august.

Vi tilbyr:

Som takk for innsatsen som Kammerat får du gratis inngang på konserter, festivalens T­-skjorte og invitasjon til frivilligfest og julelunsj. Vi vil gjøre det vi kan for å gi deg musikalske og sosiale opplevelser du kan leve lenge på!

Vi ønsker at du:

Er blid, entusiastisk og har innsatsvilje!

Spørsmål?

Ta kontakt på e-post frivillig(a)kamfest.no dersom du har spørsmål. 

FRIVILLIGGRUPPER

Hvert år er vi avhengige av mange frivillige ildsjeler for å gjennomføre festivalen. Vi trenger frivillige til mange ulike oppgaver. Vi har seks ulike grupper du kan velge mellom. Hver gruppe ledes av en prosjektleder som har ansvar for å legge til rette arbeidsplaner og informasjon om arbeidsoppgaver til gruppemedlemmene.

DISTRIBUSJON

Denne gruppen har ansvar for distribusjon av festivalmagasinet, flyers og plakater i Trondheim og omegn i forkant av og under festivalen. Det er behov for frivillige både med og uten førerkort til dette arbeidet, og vi trenger personer som er tilgjengelige i månedene før festivalen. 

BILLETTSALG/-KONTROLL

Her vil du jobbe med salg av billetter og billettkontroll på de ulike konsertarenaene. Som billettselger, vakt og billettkontrollør er du i direkte kontakt med publikum og skal bidra med å informere publikum om festivalprogrammet og veilede publikum med en serviceorientert innstilling. I forkant av festivalen vil du få orientering og opplæring i billett- og betalingssystemet vi bruker. Arbeidstiden er på kveldstid. Billettkontrollører sørger for innslipp og billettkontroll, samt sikring av rømningsveier i konsertlokalene.

ARRANGEMENT/RIGG

Denne gruppen jobber med opp- og nedrigg på konsertstedene, frakt av instrumenter og bistår med teknisk rigg dersom det er behov for det. Noe av arbeidet kan være fysisk krevende. Arbeidstiden vil variere, og vi har behov for folk fra tidlig morgen til etter konsertslutt.

FESTIVALKONTOR

Dette er arbeid på festivalkontoret vårt på Hjørnescenen i Olavshallen (nærmest inngangen fra Olav Tryggvasons gate). Oppgavene varierer fra akkreditering og billettsalg til å svare på spørsmål fra publikummere, artister og andre. Som kontorfunksjonær er du i direkte kontakt med publikum, artister og andre frivillige. Vi er derfor på jakt etter blide og serviceorienterte medarbeidere. Før oppstart av festivalen vil du få orientering og opplæring i billett- og betalingssystemet vi bruker. Arbeidstiden er hovedsaklig fordelt på to vakter i tidsrommet 10.00-18.00.

CATERING

Cateringgruppen jobber med å servere mat og drikke på de ulike konsertarenaene til artister, prosjektledere og frivillige. Her trenger vi frivillige til å utføre enkle kjøkkenoppgaver, og vi ønsker serviceinnstilte og ryddige medarbeidere.

TRANSPORT

Denne gruppen har ansvar for transportering av artister og gjester. Her trenger vi seriøse og erfarne medarbeidere med gode kjøreegenskaper. Utvidet sertifikat er en fordel, men ikke en forutsetning. Behovet er transport til og fra Værnes, samt en del kjøring i sentrum. Arbeidstiden variere fra tidlig om morgenen til sent på kvelden, og behovet er fra før festivalstart til etter festivalslutt. Disponering av egen bil er ikke en forutsetning da festivalen leier inn det som trengs av kjøretøy. Oppgi i kommentarfeltet i søknadsskjemaet om du disponerer egen bil.

FARGESPILL

Fargespill Trondheim er et festfyrverkeri av en forestilling med barn og unge fra mange land i samspill med profesjonelle musikere. I 2024 foregår aktiviteten fra mandag til søndag i uke 38, altså i uka før selve festivalen, og vi trenger noen som kan hjelpe til på dagtid og noen av ettermiddagene. Dette er et svært givende prosjekt å være en del av. Still oss gjerne spørsmål om du lurer på noe. Les mer om Fargespill Trondheim her.

TICC COMPETITION/ACADEMY

Vil du jobbe tett på vårt kammermusikkakademi TICC - Trondheim International Chamber Music Academy? Her følger du opp ensemblene gjennom uka, viser vei til øvingsrom i Olavshallen og bidrar på ulike måter til at de får et fint opphold her i Trondheim. Les mer om TICC her.

Tilgjengelighet

Alle skal ha muligheten til å være frivillig på Kamfest. Har du behov for tilretteleggelse ønsker vi at du tar direkte kontakt med oss slik at vi kan gi deg en god frivilligopplevelse. Send e-post til frivillig(a)kamfest.no eller ring frivilligkoordinator Vilde på +47 91568380.