TRONDHEIM KAMMERMUSIKKFESTIVAL
22.-29. SEPTEMBER 2024

English
Tidspunkt ikon
tor. 26. sep. - 18.00
fre. 27. sep. - 18.00

In C

Velg billettprisen sjøl: kr 75-500*
Medvirkende

SiTRON 
Nagelhus Schia Productions 

Musikk: Terry Riley (1964) 
Konsept og koreografi: Sasha Waltz (2021) 


Varighet ca 60 min. 


Det er duket for høstens store danseopplevelse i Trondheim under Kamfest. Nagelhus Schia Productions og SiTron fram- fører mesterverket In C av den verdenskjente tyske koreografen Sasha Waltz med musikk av Terry Riley.

Riley skrev musikkstykket In C i 1964, revolusjonerende for sin tid og ansett for å være det første musikkstykket i minimalistisk stil. Basert på denne milepælen i musikkhistorien utviklet Sasha Waltz og hennes dansere koreografisk materiale som følger en tilsvarende variabel struktur. Denne versjonen av In C har allerede rukket å ta verden med storm og ble nominert til The New York Dance and Performance Awards i 2022. I Norge er det framført på Operataket i Oslo til strålende anmeldelser. 


 
”In C driver forbi på forrykende og frydefullt vis.”  
– Melanie Fieldseth, Norsk shakespearetidsskrift 

 

*Velg billettprisen sjøl går ut på at du betaler det du kan ut fra egen økonomi på det tidspunktet du kjøper billetten. Vi har satt den veiledende prisen for denne forestillingen til 375 kr, og det er opp til deg om den passer din økonomiske situasjon.
Har du råd til en høyere billettpris? Supert! Ved å velge en høyere billettpris gjør du det mulig for andre å betale mindre!

Foto: Tale Hendnes

I samarbeid med: